And the winner Beerpong 2018 is…….

bierpong2018_2

 

Wat was het weer een strijd op 10 maart jl in cafe de Posthoorn. Maar liefst 40 teams (volle bak) streden om het Beerpong Kampioenschap 2018. Halverwege de avond zaten de poulewedstrijden erop en gingen we verder met de kruisfinlaes. Vanaf de kruisfinales werd het principe knock-out gehanteerd. Dus verliezen en je ligt uit de competitie. Het fanatisme en het enthousiasme nam dan ook toe. Ook de vele supporters die elk team had meegebracht lieten zich goed horen. bierpong2018_1

Om 23:30 uur werd de finale gespreeld tussen Team Danny&Sander en Team Bongo 3.0. Na een spannende strijd kwam uiteindelijk Team Bongo 3.0 al winnaar uit de bus. Roy de Waal en Lucas Geurts van harte gefeliciteerd. Jullie hebben niet alleen de beker en medialle gewonnen, maar jullie mogen je ook een jaar lang Beerpong kampioen van Herveld-Andelst noemen. Hoe vet is dat.

Na de finale bleef het nog lang gezellig in de kroeg. Wij, ’t Begin van ’t Endt hebben weer een mooie en leuke avond mogen beleven mede dank zij alle deelnemers en supporters. Wellicht tot volgend jaar!!!!!