Direct reserveren

In de tent met ’t Begin van ’t Endt 2019

In de tent met ’t Begin van ’t Endt. Onder deze naam gaan we ons jubileumjaar vieren. En hoe gaan we dat doen???? Juist in een feesttent.

Dit jaar bestaan we alweer 10 jaar. En dit laten we niet zomaar voorbij gaan. In het tweede weekend van oktober gaan we helemaal los. Op het dorpsplein in Herveld gaan we een grote feesttent neerzetten en gaan we knallen van vrijdagavond tot zondagavond.

Hoe ziet het programma eruit?

Op vrijdagavond 11 oktober starten we. Housten we have a problem…. Een mega hardstyle feest waarbij er meerdere DJ’s helemaal los gaan om de tent op de kop te zetten.

Zaterdagmiddag 12 oktober is het de middag voor de jongste inwoners van Herveld-Andelst. De kindermiddag Helemaal ’t Einde. Deze middag is er Troef theater en natuurlijk ook wat lekkers om te snoepen en te drinken.

Op de 2e zaterdagavond in oktober is het zoals ieder jaar tijd voor De Nacht Van…. Dit jaar vieren we De Nacht Van….Ten(T) Years. Een lekker ouderwets tentfeest waarbij de band Lead en DJ Mark zorgen dat iedereen het naar de zin heeft. Wij hebben er nu al zin in.

Zondag sluiten we af met ’t Endt Festival. Een gezellig middag waarbij DJ Mark een gezellige sfeer maakt en uiteraard een hapje en een drankje niet mogen ontbreken. Ook wordt op deze middag de uitslag van de Slimmerikenkwis bekend gemaakt. Dus zorg dat je erbij bent.

Weekend kaarten en losse kaarten voor de verschillende evenementen kunnen gekocht worden via dehoendriktickets.nl

Koop direct kaarten!

Dus koop snel je kaarten en zorg dat je erbij bent!!!!