Direct reserveren

Oliebollenactie 2022

Gezelligheidsvereniging ‘t Begin van ’t Endt organiseert,  alweer voor de negende keer, de grote oliebollenactie. Met weer de lekkerste oliebollen van onze huisbakker! Dit allemaal gaat plaatsvinden op donderdag 29 december. Zoals gebruikelijk doen we deze actie in samenwerking met een andere vereniging. Dit jaar gaat het net iets anders.

De opbrengst van de oliebollenactie gaat naar de evenementen kalender. Dit is een initiatief van de verenigingen in Herveld-Andelst. Ze hebben een kalender ontwikkeld waar alle activiteiten van de verenigingen op staan. Ook zijn er diverse verenigingen die zich middels deze kalender voorstellen of hun evenementen toelichten. De kalender is full-color en wordt huis aan huis bezorgd. Dus niet alleen mooi voor aan de muur, maar ook nog eens erg handig. Tijdens de oliebollenverkoopactie zal ook de kalender bezorgd worden. De kalender wordt geheel bekostigd door alle deelnemende verenigingen. Door de opbrengst van de oliebollenactie hieraan te koppelen kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden. 

Mis deze heerlijke oliebollen niet!! Dus zorg dat je 29 december thuis bent of kom even kijken en proeven bij onze verkooptent op het Dorpsplein te Herveld.