Herveld-Andelst kleurt roze deze week!!

Vandaag is de dorpsversiering opgehangen op de Hoofdstraat en het Dorpsplein. Daarnaast hebben de deelnemende teams hun vlag ontvangen om de kwislocatie te versieren. Dezer dagen zal daardoor duidelijk worden op welke 100 kwislocaties in ons dorp er gespeeld gaat worden. De Hoofdstraat spant de kroon, maar liefst 18 teams zitten aan de Hoofdstraat gevestigd tijdens de Slimmerikenkwis.
Ook tijdens de tweede editie zijn er weer lekkere prijzen te winnen. In totaal hebben we vijf prijzen geregeld bij ‘restaurants’ in de regio. De nummers één tot en met drie gaan met het hele team uiteten bij Hart van Herveld, Het wapen van Valburg – Steakhouse of De Griek Herveld. Daarnaast hebben we een tweetal aanmoedigingsprijzen. De eerste wordt vergeven aan het team die de kwislocatie het mooist versierd heeft. Dit team zal een hapje gaan eten bij De Posthoorn. Waar de andere aanmoedingsprijs, een Italiaans ijsje eten met het hele team bij Snackpoint ’t Smulhoekje, aan wordt besteed dat houden we nog even geheim.
Afgelopen week hebben we een afmelding ontvangen van een team die het team niet (volledig) op de been krijgt. Hierdoor hebben we dus nog een kwisboek beschikbaar. Heb je je nog niet opgegeven maar je wilt toch deelnemen. Stel een team samen en meld je dan snel bij één van de mannen van ’t Begin van ’t Endt of via info@beginvanendt.nl. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 
We wensen iedereen veel succes met de voorbereidingen en kijken uit naar vrijdag 10 september!

Met vriendelijke groeten,

de mannen van ’t Begin van ‘t Endt