Live Cooking!

We gaan weer samen koken!! Op 19 februari vindt de 2e editie plaats van Live Cooking! Een leuk kookevenement waarbij je lekker vanuit je eigen keuken kan meekoken met 2 chef-koks. Hoe leuk is dat!!

Hoe werkt het? Je geeft je op via de site. Wij zorgen ervoor dat je op de dag van het kookevent een doos krijgt thuisbezorgd met alle dagverse ingrediënten die je nodig hebt om het menu te koken. Via een live stream kan je meekijken en nadoen hoe de chefs het menu bereiden. Het leuke van deze livestream is dat je het kan pauzeren en ook even een stukje kan terugspoelen. Bijvoorbeeld als het te snel gaat of als je een stap in de bereiding hebt gemist.

Voor het nagerecht hebben we wat leuks en ook jullie hulp nodig. We vragen aan alle deelnemers om je favoriete nagerecht aan ons door te geven. De chefs zullen uit al deze inzendingen een nagerecht kiezen. Deze wordt dan opgenomen in het menu en alle andere deelnemers kunnen meegenieten van jouw favoriete nagerecht. Als klap op de vuurpijl gaan we je ook uitnodigen om dit gerecht in onze keuken te bereiden, dus voor de camera. Erg leuk toch!! Gaat je dit te ver, geen probleem. Dan gaan de chefs jouw gekozen nagerecht zelf bereiden.

Dus geef je snel op voor deelname en kook met ons mee. We hebben er zin in!!

Opgeven om mee te doen aan Live Cooking, de 2e ronde kan hier