Vriend van

Een vriend van 't Begin van 't Endt is een bedrijf of persoon die sympathie heeft voor wat onze vereniging voor het dorp en haar inwoners wil betekenen. Vanuit deze sympathie wordt een financiële bijdrage van 125 euro verwacht.

Lees meer

Aanmelden


't Begin van 't is als vereniging vrijgesteld van BTW. Je ontvangt hierdoor een factuur zonder BTW.

Benefits

De nacht van

Als vriend ontvang je twee entreekaarten voor ons feest De Nacht Van

Deelname evenementen

Tijdens alle evenementen hebben we specials voor onze Vrienden van.

Cadeau

Als cadeautje ontvang je een welkomst gadget.

Jaarlijkse borrel

Voor alle "vrienden van" zal er een jaarlijkse borrel worden georganiseerd.

Meer informatie:

Gezelligheidsvereniging ’t Begin van ’t Endt bestaat uit een groep enthousiaste vrienden uit Herveld-Andelst en omstreken. We organiseren mooie en ludieke evenementen, zoals: De Nacht Van… (feestavond),  Oliebollenactie (met de opbrengst voor een andere vereniging), KrasseKnarreBal (bingo voor de oudere generatie) en De Slimmerikenkwis (de leukste kwis van Herveld-Andelst). Wij proberen iedere keer weer nieuwe en originele evenementen te organiseren.

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er een aantal bedrijven en personen in onze gemeenschap zijn, die ons willen ondersteunen in de vorm van een bijdrage. Daar zijn we uiteraard erg blij mee zijn! Wij doen wat we leuk vinden onder het motto “doewn waor ‘j schik ien hé! Het stimuleren van het dorpsgevoel door het organiseren van activiteiten. Met deze ontwikkeling in het achterhoofd hebben we een concept ontwikkeld: Vriend van ’t Begin van ’t Endt!

Een Vriend van ’t Begin van ’t Endt is een bedrijf of persoon die sympathie heeft voor wat onze vereniging voor het dorp en haar inwoners wil betekenen.

Wij zijn bijzonder blij met iedereen die als Vriend van ’t Begin van ’t Endt een bijdrage (125 euro) levert om nog meer en mooiere evenementen te organiseren. Als blijk van waardering voor onze Vrienden van stellen wij het volgende hier tegenover:

Mocht u nog vragen hebben, trek één van de leden dan even aan het jasje of mail naar info@beginvanendt.nl

Huisregels:

Download de voorwaarden als PDF

De Vrienden van t Begin van ’t Endt (hierna: ”Vriend van”) dragen de vereniging ’t Begin van ’t Endt (hierna: TBVTE) en haar activiteiten een warm hart toe en ondersteunen de vereniging en haar activiteiten door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage.