Direct reserveren

De Slimmerikenkwis

 

Op vrijdagavond 10 september 2021 hebben we voor de 2e keer de Slimmerikenkwis georganiseerd. Wat een happening was dat. In totaal deden er 100 teams mee met meer dan 1300 deelnemers. En dat hebben we gemerkt. Overal mensen op staat, er was geen whitebord meer te koop, huizen werden versierd, een 4G netwerk dat op ploffen stond en veel heen en weer bellen.

Om 19 uur konden de teams de kwistassen met daarin het kwisboek ophalen. En het enthousiasme was daar, want binnen 4 minuten hadden alle teams het boek opgehaald. Toen kon het eindelijk beginnen. Er werd door de teams geprobeerd overzicht te krijgen. Wie gaat er naar de molen, hoe laat gaat de laser aan, wat moeten we nu weer proeven, wanneer moeten we in de kerk zijn, waar is dat driedorpenpunt en wat moeten we in hemelsnaam met strijkkralen. Een georganiseerde chaos zullen we maar zeggen.

Doordat er flink gehoor was gegeven om de kwis locaties te versieren was het in ieder geval makkelijk om andere teams te vinden. Dit was niet alleen voor ons handig, maar ook om kralen te ruilen. Het was een levendige handel in het dorp.

Ook moesten er dansjes en vlogs gemaakt worden. We zijn echt overdonderd met het aangeleverde beeldmateriaal. Nooit geweten dat er zoveel talenten rondlopen in Herveld-Andelst.

Tegen half 12 in de avond werden de boeken en alle extra opdrachten ingeleverd. We hebben hele mooie creaties gezien van feestmutsen en ook verschillende taarten waar je eigenlijk direct van wilt eten.

Wil je nog een rustig de vragen en de antwoorden doornemen? Kijk dan nog eens rustig het kwisboek door.

Wij zijn nu druk aan het nakijken. We melden ons nog later met details over de uitslag en de bekendmaking hiervan. Om een beetje een indruk te krijgen van de avond kan je hier de foto’s bekijken.

De uitslag van de Slimmerikenkwis zal op zaterdag 9 oktober 2021 bekend gemaakt worden. De uitslag zal bekend gemaakt worden in De Hoendrik in Herveld. Aanvang is om 14 uur. In verband met de geldende coronaregels willen we jullie vragen om maximaal met 8 personen per team te komen. Kom samen binnen met je teamgenoten en meld je dan met je teamnummer aan de deur. Op die manier kunnen wij bijhouden hoeveel mensen er binnen zijn. Om bij de uitslag aanwezig te zijn heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig. We hopen jullie allemaal te morgen ontvangen op zaterdag 9 oktober!!