Direct reserveren

De Slimmerikenkwis

 

Wat een geweldige avond was dat! Op 15 september jongstleden stond heel Herveld-Andelst en omstreken volledig op zijn kop. Het was de avond van de derde editie van De Slimmerikenkwis, zonder twijfel de leukste kwis in Herveld-Andelst. Maar liefst 1300 deelnemers waren druk bezig om de juiste antwoorden op de vragen te vinden.

We hebben er enorm van genoten, en als we de mensen om ons heen horen en de sociale media bekijken, lijkt het erop dat iedereen een fantastische avond heeft gehad. De avond had alles: competitie, gezelligheid, een vleugje stress, maar vooral veel stralende gezichten. Het mooiste van alles was de saamhorigheid.

Nu is het tijd voor ons, de organisatoren van De Slimmerikenkwis, om even een stapje terug te doen en alles na te kijken. We zullen binnenkort weer bij jullie terugkomen. De prijsuitreiking van De Slimmerikenkwis staat gepland op zaterdag 14 oktober om 16 uur in De Hoendrik. We hopen jullie daar allemaal te zien. Wie heeft de meest indrukwekkende locatie voor de kwis gekozen? Wie heeft de Geheime Kwis gewonnen? En wie mag zichzelf bekronen tot kampioen en genieten van eeuwige roem? We zullen alle antwoorden onthullen tijdens de prijsuitreiking. Dus zet het in je agenda en kom allemaal langs!!!

In de tussentijd, als je nog eens rustig door de vragen wilt bladeren en de antwoorden wilt bekijken, is dat mogelijk. Klik hier