Direct reserveren

Live Cooking!

———-     ONLINE INSCHRIJVING GESLOTEN     ———-

 

Live Cooking! De tweede ronde…….

Na de eerste editie van dit evenement hebben we erg veel leuke reacties gekregen. Daarom gaan we nog een keer koken met z’n allen…Live Cooking, de tweede ronde! We gaan dit doen op vrijdag 19 februari.

Wat gaan we deze editie doen? In samenwerking met de chef-kok van Brave Hendrik en de chef-kok van Hart van Herveld is er een 3 gangen menu samengesteld. Een menu waar iedere thuiskok, met wat hulp van de chefkok, goed mee voor de dag kan komen. Nieuwgierig naar het menu? 

 

Als je deelneemt, dan bezorgen we op de dag aan huis een box met alle dagverse ingrediënten die je nodig hebt om het menu te bereiden. Ruim voordat we starten met koken, kan je via een livestream meekijken en meedoen met de chefs. De chefs laten in hun eigen keuken stap voor stap zien hoe je de gerechten kan bereiden. Het leuke van deze livestream is dat je het kan pauzeren, wanneer het bijvoorbeeld iets te snel gaat of even terug kan spoelen als je iets gemist hebt!

Het voorgerecht wordt bereid door Jeffrey, de chef-kok van het Hart van Herveld. Het hoofdgerecht wordt klaar gemaakt door Bas, de chef-kok van Brave Hendrik. Ze zullen je stap voor stap meenemen in het kookproces.

Voor het nagerecht hebben we iets leuks bedacht. Alle deelnemers kunnen hun favoriete nagerecht bij ons bekend maken. De chefs zullen uit jullie suggesties een nagerecht kiezen en deze komt op het menu te staan. Als klap op de vuurpijl nodigen we de inzender van dit nagerecht uit om dit te bereiden in de keuken van het restaurant. De overige deelnemers kunnen dan zien hoe jij je nagerecht bereidt en kunnen dit zelf thuis ook maken. Heb je een grandioos nagerecht, maar is het presenteren bij Live Cooking toch net even iets teveel? Geen probleem, dan doet chef-kok Bas het graag voor! 

Dus lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan op via deze site. Je kunt aangeven met hoeveel personen je mee wilt koken. De chefs hebben bij dit gerecht ook een bijpassende wijn en een paar speciaal biertjes geselecteerd. Het is mogelijk deze erbij te bestellen.

Nadat je je opgegeven hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Hierin kan je ook aangeven of we ergens rekening mee moeten houden qua allergenen en/of andere wensen. Bij deze editie van Live Cooking hebben we helaas geen vegetarisch menu.

We hopen dat jullie weer allemaal enthousiast meekoken. Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in! Geef je snel op en kook lekker mee!!