Ik cross, jij crosst…..we hebben geBOScrosst

De Hemmense Bos Cross, wat was het fantastisch. Dit jaar een editie met bevroren ondergrond en een koude wind. Maar alle deelnemers waren hier goed op voorbereid en het heeft de pret niet mogen drukken.

In totaal hebben 186 deelnemers meegedaan aan dit hardloopevenement. Dit jaar hadden we voor het eerst de Boer’n Cross met een afstand van maar liefst 11 kilometer. Een groep van 45 deelnemers ging deze uitdaging aan. Ook willen we zeker nog de kaboutercross noemen. Deze afstand voor de kleinsten onder ons had maar liefst 36 deelnemers. De jeugd heeft de toekomst.

Heb je meegelopen en wil je je tijd bekijken, volg dan de volgende link: https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-38010

Tot slot willen we alle deelnemers, sponsoren, fotografen, verkeersregelaars en medewerkers EHBO danken voor jullie enthousiasme en inzet. Zonder jullie hadden we niet zo’n mooie dag kunnen beleven.

We kijken met veel plezier en een beetje trots terug op dit mooie evenement.

In dit bericht een paar foto’s die de sfeer goed weergeven. Alle foto’s zullen begin volgende week te zien zijn. Dus houdt onze site in de gaten….Bosloop Hemmen 3-3-2018-635

 

Bosloop Hemmen 3-3-2018-427 Bosloop Hemmen 3-3-2018-574