Lever je waardecheque in van Overbetuwe Doet en steun onze activiteit!!!

Pssssst weet je niet wat je moet doen met de waardecheque van de Overbetuwe Doet? Kijk dan even naar dit initiatief van ’t Begin van ’t Endt en doneer!

Met ’t Begin van ’t Endt uit de sociale Isolement!

We staan nog met beide benen in corona tijd, maar gelukkig zien we licht aan het einde van de tunnel! Wat gaan we doen? We gaan de oudere medemens uit onze mooie regio een heerlijk verzetje aanbieden. Wat is er dan beter om de fabelachtige krasse knarren bingo te spelen. De bingo waarbij de deelnemers gratis meedoen en geweldige prijzen kunnen winnen.

Binnenkort valt er een waardecheque van Overbetuwe Doet op uw deurmat. Overbetuwe Doet is het platform voor bewoners initiatieven van de gemeente Overbetuwe. Je kan dus als inwoner zelf beslissen welke activiteit of welk project financiële ondersteuning gaat krijgen. Wij, de mannen van ’t Begin van ’t Endt, zouden het fantastisch vinden als jij jouw cheque aan ons doneert. Met deze steun gaan we een onvergetelijke dag organiseren voor onze kanjers: de 65+er die ons dorp zo mooi hebben gemaakt en nog steeds houden.

Wat willen we organiseren:

Kortom een leuke middag en avond voor alle senioren uit onze regio. Een evenement dat van A t/m Z wordt georganiseerd. Dit alles doen we in samenwerking met Stichting Samen Zorgen en het HPC te Zetten. Nu vraag jij je natuurlijk af hoe kan ik mijn cheque aan dit goede doel doneren? Dit kan op de volgende manieren:

Alvast dank voor je tijd en moeite.

Doewn waor’j schik ien he

Groet, de mannen van ’t Begin van ’t Endt