Vrienden voor het leven… Roykuiper.nl

De laatste jaren heeft ’t Begin van ’t endt zich als vereniging steeds verder ontwikkeld.
Wat begon in 2010 als een groepje mannen die een feestje ging organiseren is het inmiddels in 2016 uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met een eigen uitstraling en identiteit.
Deze uitstraling wordt al jaren geëtaleerd  op onze eigentijdse website www.beginvanendt.nl.
Waar het begon met een eenvoudige website ter informatie voorziening is het inmiddels een alles omvattende website met 10.000 bezoekers per jaar.
Met recht mogen we trots zijn op een uithangbord als deze voor onze vereniging.
Misschien is trots wel het toverwoord die we uit kunnen spreken naar een persoon die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt, namelijk Roy Kuiper.
Belangeloos zet hij zich in voor de vereniging en alle wiebelende hersenspinsel worden vertaald naar website.
De groei die wij als vereniging hebben doorgemaakt loopt synchroon aan de groei van Roy die zich inmiddels CEO mag noemen van zijn eigen bedrijfje RoyKuiper.nl

Kortom… Tijd om Roy eens even in het zonnetje te zetten!  Voor  “de nacht van 2015” hebben we die gedachte ook maar eens tot uitvoering gebracht.Roy Kuiper is officieel gebombardeerd als aller eerste “vriend van” en we hebben Roy beëdigd met een oorkonde waaruit de blijk van waardering boekdelen sprak.

Om u dit heugelijke feit niet te onthouden kunnen wij u zeggen ……..: “gelukkig hebben we de foto’s nog!!!!!”

Het woord voor 2016 is gevallen…  “vriend van” ! Een uniek nieuw hersenspinsel van ’t begin van ’t endt waardoor u uzelf of uw bedrijf voor een bijdrage van € 100,- per jaar extra kan verbinden aan ’t begin van ’t endt. Als “vriend van” krijgt u onder andere onderstaande dingen, daarnaast zijn wij voornemens nog velen extra’s te bedenken die in deze categorie passen.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar www.beginvanendt.nl/vriend